Агроаптека в Казанлък

Какво предлагаме?


В нашата работа залагаме изключително много на специално подбраните и съчетани препарати за Растителна Защита. За  удобство и комфорт, на нашите клиенти, поддържаме разнообразна гама от продукти за лечение и профилактика на растенията. Всички продукти, които предлагаме са селектирани по взискателен внимателен начин, съобразен с нуждите на растенията.

Разчитаме на доказали се в практиката продукти за растителна защита, които предпазват растенията. Стараем се да предлагаме пестициди, които са щадящи за хората, природата и пчелите. Продуктите за растителна защита, които предлагаме ни позволяват да бъдем достатъчно гъвкави, за да лекуваме заболяването, а не симптомите.

Цените, на които работим, винаги са съобразени с качество, икономическа рентабилност и желанието да помогнем, а не да направим продажба на всяка цена. Не бихме предложили продукт за растителна защита, който е ненужен или неоснователно скъп. Изцяло сме насочени към решаването на проблем свързан с растенията, а не към предлагането на конкретен продукт.


Най-голямата „магия“ при отглеждането на растенията е правилното осигуряване на хранителните вещества, от които се нуждаят. Нашата основна цел е да предлагаме качествена, а не количествена система за торене. Няма значение дали ще отглеждате пет корена домати или двеста декара череши, всяко едно от растенията се „храни“ специфично.

Стремим се към предлагането на индивидуални решения за торене на растенията, защото това е процес, който е зависим от много фактори. Желанието ни е да постигнем баланс, който да осигурява, качествени и здравословни крайни продукти. Правилното торене е сложен процес, който изисква специфични знания и опит. Винаги търсим и подбираме най-добрите торове за нашите клиенти.

Когато става въпрос за торене, желаем всичко да се случва правилно, защото ако има добре направен подбор на торове, нуждата от препарати за растителна защита се намалява в доста осезаема степен. Огромното разнообразие от изкуствени минерални торове, в т.ч. амониев нитрат / амониева селитра, карбамид, троен суперфосфат и комбинирани торове, биологични торове, листни торове и всякакви разновидности от продукти, ни помагат да бъдем достатъчно пластични в избора на най-подходящ продукт за нашите клиенти.


Ако земеделието има начало и край, то първата стъпка към успешното отглеждане на растения е работата с качествени и чисти семена. Семената са ВАЖНИ! Те имат най-голямо ЗНАЧЕНИЕ! Всичко се определя от тяхното КАЧЕСТВО. Няма как да очакваме разумен резултат, когато използваме некачествени продукти за начало. Не съществува тор или препарат за растителна защита, който може да коригира загубите, от използването на лоши семена.

Семената, които предлагаме са от доставчици с достатъчно добра репутация, за да са на този пазар от 1999г. Огромно разнообразие. Селектирани, опаковани и разделени в различи категории и сортове. Тъй като сме насочени към малките производители, предлагаме разнородни сортове от хоби семена, но не сме пренебрегнали и клиентите, които желаят да опитат да отглеждат по-професионални сортове.

Заради спецификата в търсенето на конкретни сортове, които са специфични за района или защото търсенето им е продиктувано от модна тенденция, сме концентрирани изцяло върху подбора и предлагането на най-добрите семена от тези сортове. Не се стремим просто да отговорим на конкретно търсене на семена, а да осигурим точните сортове на нужното качество.


Защо да се спрете на нас?

Безплатна и професионална консултация на място или чрез някои от каналите ни за връзка, на която ще се погрижим да получите адекватна и нормална информация.

Нямаме лъскав офис и армия от агрономи, но със сигурност ще отделим нужното време, за да поговорим и да се опитаме да намерим най-доброто решение за растенията, които отглеждате.

Продуктите, които предлагаме са проверени в практиката и са на едни от най-реномираните фирми в световен мащаб.

Всеки иска най-доброто за своите пари. Ние сме изключително гъвкави в ценовата си политика и предлагаме отстъпки за редовни клиенти. Винаги търсим най-доброто съчетание между цена и качество.

Купувайки от нас, Вие ни се доверявате. Ще се постараем да бъдем надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще се постараем да Ви осигурим професионална грижа съобразена с Вашите нужди в земеделието.

НАМЕРЕТЕ НИ ИЛИ НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ